Trolla med kortleken

Att trolla med kortleken är en klassiker, som både magiker och trollkarlar använder sig av – för det finns många tricks med kortleken som både magiker, trollkarlar och även du kan använda dig utav. En känd magiker som använder kortleken som redskap är magikern Seth Engström, som lyckas förbluffa och förvåna publiken med ett långvarigt skratt. Nedan ser du ett underhållande klipp, där Seth Engström lyckas skapa magi bland mässbesökare med sin kortlek.

Lär dig trolla med kort

Tobbe är en trollkalr som delar med sig utav olika korttrick och lär oss hur vi gör på sin youtube kanal magicland. Spana tex in den här videon och lär dig det enkla korttricket där man gissar kortet andra ser men inte du!

Vill du verkligen bli den där supergrymma trollkarlen som kan alla trolleritricks med kortleken och många andra magiska tricks då kan jag varmt rekommendera trolleriskola.se som är precis som det låter som online skola för magiker som vill lära sig trolla. Skolan har funnits online sedan 1995 och drivs av John Houdi som är en världskänd magiker.

+18 år gäller Stödlinjen.se